DE LUXE VAN EEN CENTRAAL BESTURINGSSYSTEEM,
AFGESTELD OP JE EIGEN WONING EN WENSEN

PRODIGY is niets minder dan de laatste nieuwe innovatieve uitdaging van de internationaal gerenommeerde home-automatisatie ontwikkelaar, Crestron.

Met PRODIGY brengt Crestron een systeem dat de gebruiker voorziet in de totale controle over alle afzonderlijke elementen in een woning. Niet enkel de distributie van audio & video via een multi-room systeem, niet uitsluitend klimaatcontrole, ook niet exclusief voor de besturing van de verlichting,... PRODIGY gaat niet voor compromissen en biedt totale controle over uw woning via één centraal besturingssysteem.

Door de jarenlange expertise van Crestron, is PRODIGY een verzameling van de meest geavanceerde technologie geworden, maar wel in een makkelijk te integreren en betaalbare oplossing. De productlijn werd opgebouwd uit modules, waardoor zelf een op maat gesneden systeem kan samengesteld worden, afhankelijk van de woning of de expliciete wensen. Er kan ook opgebouwd worden naar de toekomst toe. De modules zijn makkelijk met elkaar te verbinden en er kan voor gekozen worden om van start te gaan met de controle van alle audio (versterker, CD-speler, iPod©, ...) en visuele apparatuur (TV, DVD speler, Blu-ray, beamer, ... ), waarbij alle afzonderlijke afstandsbedieningen centraal worden overgenomen. Later kan er dan uitgebreid worden met andere modules zoals beheer van temperatuur, centrale controle over alle lichtpunten,...

PRODIGY blijft ook continu innoveren. Er zullen steeds weer nieuwe elementen toegevoegd kunnen worden die inspelen op de laatste nieuwe evoluties waardoor het centrale systeem steeds up to date blijft.

EENVOUDIGE INSTALLATIE

Een PRODIGY opstelling is geen al te ingewikkelde procedure. Erkende PRODIGY partners kunnen dit dan ook zeer snel uitvoeren. U bepaalt zelf welke elementen u wenst te integreren en waar wat komt te staan! Door het gemengde gebruik van hoge kwaliteit wireless én bedrade verbindingen, kan een volledig systeem ook onzichtbaar geïntegreerd worden in een bestaand huis, zonder breekwerken of al te ingewikkelde ingrepen. Na de installatie, in wat voor woning ook, kan u meteen gebruik maken van uw gloednieuwe besturing en genieten van de meerwaarde die PRODIGY u biedt.

BEDIENINGSGEMAK

Het gebruik van het centrale systeem gebeurt aan de hand van zeer makkelijk bruikbare bedieningspanelen. PRODIGY ontwikkelde voor alle soorten van bediening aangepaste software maar telkens vertrekkende van een zeer gebruiksvriendelijke opstelling. Of de bediening nu gebeurt via een PRODIGY draadloos touchpanel, een key-pad in de muur, uw PC, iPod Touch©, iPhone© of iPad©, u bedient met hetzelfde gemak alle aangesloten apparaten via één centraal systeem.

MAATWERK

Doordat PRODIGY werd opgebouwd uit modules, kan elke gebruiker een perfect op maat gesneden systeem samenstellen. Maar het systeem biedt nog meer 'maatwerk' voordelen. Zo biedt een PRODIGY huis de ongelooflijke meewaarde van presets. Van een stressvolle dag op werk thuiskomen en met één druk op een knop die film laten afspelen die al zo lang op het verlanglijstje stond maar tegelijkertijd ook de lichten die automatisch doven, de radio die switcht naar het HD surround geluid en de verwarming die enkele graden stijgt tot de ideale temperatuur. Indien je het einde van de film toch liever in een andere kamer bekijkt, zet je de video op pauze om hem daarna, via hetzelfde systeem op te roepen naar een ander aangesloten televisiescherm in de woning. Alle omgevingsfactoren passen zich met andere woorden aan naargelang de stemming en voorkeuren, via één enkel systeem via één enkele toets!

TOEGANKELIJK

Voor Prodigy werd gebruik gemaakt van de top-technologie van Crestron. Door echter extra op kleine details te letten, is het systeem veel budgetvriendelijker maar biedt het wel het comfort van een 'state of the art' automatisatie systeem. Met PRODIGY worden de grenzen van home-automatisatie verlegt en kan iedereen genieten van een 'comfort' systeem.

Beleef de echte meerwaarde van centraal bestuurbare home automatisatie op maat, met PRODIGY.