GENIET, KIJK & LUISTER

Muziek, radio & televisie (analoog en digitaal), Blu-ray, on-line content,... In elke aangesloten ruimte luister of kijk je razendsnel naar de gewenste zaken, waar deze zich ook bevinden binnen het systeem. Alles is met elkaar verbonden waardoor je via de verschillende gebruiksvriendelijke bedieningsmogelijkheden, altijd en overal toegang tot hebt. Met de geïntegreerde systemen, tovert PRODIGY je huis om tot een HD multimedia center!

GECONTROLEERD ENERGIEVERBRUIK

Door het toenemende aantal aan elektronische apparatuur, is het alsmaar interessanter om actief je energieverbruik te controleren. Met PRODIGY is het mogelijk een overzicht te behouden en te bezuinigen op nutteloos energieverbruik, zonder te moeten inboeten op comfort. Schakel van op afstand de vergeten verlichting uit, zet de verwarming aan de hand van je mobiele afstandbediening op het laatste ogenblik op,... Een toegankelijk centraal besturingssysteem biedt een veel hogere controle over alle energieverbruikende apparaten.

LEVEN IN COMFORT

Comfort betekent dat je niet meer gebonden bent aan beperkingen. Leven in comfort betekent ook dat je altijd alles bij de hand hebt zonder al te ingewikkelde handelingen te moeten ondernemen. Een comfortabel huis is een huis met een uitgebreid centraal controle systeem. Comfortabel leven, is een leven volledig naar je eigen wensen en voorkeuren, ook al wijzigen deze. PRODIGY met hoofdkenmerken als maatwerk, toegankelijk, gebruiksvriendelijk, betrouwbaar, innovatief en baanbrekend, biedt je al dat comfort!

EEN ZORGELOOS GEVOEL

Met een centraal besturingssysteem is er ten allen tijden een overzicht over een volledige woning. Een duidelijk overzicht en verhoogde controle, maken dat er meer vat is op de veiligheid. Bovendien kunnen bepaalde bestaande beveiligingssystemen aangesloten worden op het PRODIGY systeem waardoor op onzichtbare wijze, alles toch zichtbaar blijft. PRODIGY is bovendien voorzien van de meest hoogwaardige technologie, waardoor er geen zorgen nodig zijn over de betrouwbaarheid. En ook zorgeloos kunnen leven draagt bij tot een veiliger gevoel.

UW STIJL

De luxe van een centraal besturingssysteem, afgesteld op je eigen woning en wensen

Klik hier voor meer informatie

Download hier onze brochure

Draadloze controle

Volledige controle over het systeem via het PRODIGY Handheld Touchpanel. Bedien, zap of scroll door je muziek en audio databases. Via het ergonomische design heb je zowel digitale als analoge televisie, DVD/Blu-ray, iPod©, iPad©, ... altijd in de hand!

Key-pads

Wat lijkt op een gewone schakelaar is eigenlijk een interactief bedieningspaneel. PRODIGY biedt een heel gamma aan verschillende modellen toepasbaar voor elk gebruik en stijl. Met deze bedieningspanelen verandert elke ruimte in een afzonderlijke audiozone en in combinatie met versterker, radio-tuner, iPod©, ... vult de hele woning met de muziek die je wil, waar je wil!

Entertainment controle

Geen ellenlange procedures om je muziek van je entertainment bronnen zoals PC of iPod© te importeren of rippen. Meteen en razendsnel overal en altijd toegang tot al je entertainment, in de hoogste kwaliteit. Perfect ontvangst van radio in de ene ruimte zonder enige vorm van ruis, terwijl in de andere ruimte je iPod in muziek voorziet, allemaal met het grootste gemak bediend.

Geïtegreerde oplossingen

PRODIGY innoveert en blijft innoveren. Voor elke nieuwe toepassing voorziet PRODIGY meteen in de beste oplossing. Door de open structuur kan het systeem blijvend uitgebreid worden. Of nu de nieuwste PC of Mac, laatste iPod© of iPad© op het huisnetwerk aangesloten zijn, voor alles heeft PRODIGY een naadloze oplossing en meer. Zo zijn er ook reeds tafel en muur dock-in stations beschikbaar voor iPad©.

Klimaat controle

Heel de woning, ruimte voor ruimte, de juiste temperatuur. De meest gebruiksvriendelijke opties om weekschema's te programmeren en toegang van extern. Bovendien werkt de klimaat controle draadloos waardoor elke ruimte zeer makkelijk voorzien kan worden van een eigen thermostaat! Pure comfort en tegelijkertijd besparen op energie verbruik, dankzij PRODIGY.

Controle

Een simpele toets op een knop een volledige gepersonaliseerde actie. De krachtige motor van de volledige opstelling zorgt ervoor dat de televisie ook daadwerkelijk opspringt, de lichten dimmen en je favoriete film begint te spelen bij preset home cinema. Of ook, dat de lichten een gezellige sfeer creëren terwijl de voor jezelf meest gepaste muziek begint te spelen bij setting relax. Alles is mogelijk via dit centrale punt dat ook voor de toegankelijkheid van buitenaf zorgt.

Touchpanel

Wat de Media Controller biedt als motor van het systeem, geldt als poort daartoe voor het PRODIGY in-wall touchpanel. Een product van jarenlange expertise terzake wat resulteerde in krachtige, betrouwbare en intelligentie bediening.

Crestron Benelux

      Oude Keerbergsebaan 2
      2820 Rijmenam, Belgium
      Tel.: +32 (0) 15 50 40 70
      benelux@crestron.eu

      Download hier onze brochure

      Internationale Crestron kantoren